Hieronta rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se myös lievittää kipua, irroittaa ja ehkäisee sidekudoskiinnikkeitä, ja lisää lihasten ja arpikudoksen elastisuutta. Hieronnassa voidaan käsitellä niska / hartia -seutu, selkä, rinta, kädet, vatsa, pakarat, jalat tai koko vartalo. Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa mahdolliset ongelmat huomioiden.

Hieronta voi olla rentouttavaa hierontaa tai lihas -tai nivelongelman hoitamista. Hieronta pitää sisällään tarpeen ja toiveen mukaan mobilisoivaa hierontaa, jossa jänteitä, niveliä ja nivelsiteitä käsitellään liikkuvimmiksi.

Faskia -käsittelyssä hoito tapahtuu kehon kalvojärjestelmiin vaikuttamalla. Saatavana myös triggerpistekäsittelyä, venyttelyä ja kotihoito-ohjeita.

Urheilijan hieronnassa huomioidaan sekä lajin tuomat rasitteet, että harjoitus -ja kilpailukauden vaikutukset. Hieronta voidaan toteuttaa yhteistyössä valmentajan kanssa. Toteutus lajin, harjoituskauden, vammojen, kokonaisrasituksen ja tavoitteen perusteella. Mahdollisuus myös lihastasapainotestauksiin, yksilölliseen ohjaukseen ja urheiluteippaukseen. Hieronnan tukihoitoina Kinesioteippaus.

Kinesioteippaus lievittää kipua ja tukee nivelen toimintaa.

TENS

Ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio. Lihasrentouttaja lähettää heikkoja, pientaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja.

­